Værnesregionen Barneverntjeneste har stort behov for tilsynspersoner.

Årets brannvernuke fokuserer på hva vi gjør når brannalarmen går.

Det er bestemt at hoveddøra på Kommunehuset blir stengt igjen i en periode.

I forbindelse med at lønn og regnskap på Frosta blir flyttet til Værnesregionen fra 1. september 2020 vil regningene bli utsendt digitalt.  Dette gjelder de som tidligere har fått regningene i papirform, og som har en digital postkasse.

Trøndelag fylkeskommune deler hvert år ut Idrettsstipend for ungdom til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16-23 år.

Søknadsfrist er 31.08.2020.

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.

Vi ønsker velkommen til sommerkonserter i Logtun kirke hver onsdag kl. 19.00 i juli:

Vi har så smått gjenåpnet samfunnet.  Det er sommerferie og mange planlegger å ta ferien andre steder i Norge. I den forbindelse ønsker vi å komme med noen viktige påminnelser og gode tips.

Plenvanningsforbud opphører fra 01.07.20 kl. 12.00