Aktuelt

Trøndelag fylkeskommune deler hvert år ut Idrettsstipend for ungdom til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16-23 år.

Søknadsfrist er 31.08.2020.

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.

Vi ønsker velkommen til sommerkonserter i Logtun kirke hver onsdag kl. 19.00 i juli:

Vi har så smått gjenåpnet samfunnet.  Det er sommerferie og mange planlegger å ta ferien andre steder i Norge. I den forbindelse ønsker vi å komme med noen viktige påminnelser og gode tips.

Plenvanningsforbud opphører fra 01.07.20 kl. 12.00

Frosta kommune skal inngå nye kontrakter for vintervedlikehold fra og med vintersesongen 2020.

Frosta Vassverk innfører midlertidig plenvanningsforbud på Frosta

Vær forsiktig ved all bruk av ild, og husk at du selv er ansvarlig dersom noe skulle skje.

Husk bålforbudet. Forbudet gjelder all bruk av ild, også griller.

Ta hensyn til vindforhold når du griller, gnister spres lett. Husk at du selv er ansvarlig for at ild ikke kommer ut av kontroll.

Begrensninger på tidspunkt og antall besøkende samtidig bortfaller. Ytterdør vil fremdeles være låst og det vil være strenge krav til hygiene og man må holde avstand til andre i henhold til gjeldende retningslinjer.

Ønsker du å være turistvert på Tinghaugen sommeren 2020?

Vi søker en serviceinnstilt og engasjert turistvert som har interesse for Frosta som reisemål og kunnskap om bygdas muligheter og historie. Du bør være over 18 år.

Søknadsfrist 25.05.2020.