Aktuelt

Levende lys, peiskos, matlaging og mer bruk av elektrisk utstyr utgjør en ekstra risiko i juletiden. Gjør det derfor til en huskeregel å teste røykvarslerne og bytte batteri ved behov på Røykvarslerdagen 1. desember.

Samarbeid gir mulighet for finansiering gjennom husbanken. Frosta kommune har behov for inntil 7 nye utleieboliger.

Vaksinering mot sesonginfluensa i Frostahallen 27. og 28. oktober kl. 16.00-19.00

Alle lag og foreninger som skal bygge eller rehabilitere idrettsanlegg, nærmiljøanlegg eller friluftslivarenaer må søke

innen 1. november.

Resultat av prøvene som ble tatt i går foreligger, alle er negative

1. oktober er FNs eldredag og derfor oppfordres alle til å ta en samtale om brannsikkerhet med bestemor eller bestefar, eller andre eldre

Fra mandag 28. september vil de kommunale barnehage på Frosta ha ordinær åpningstid igjen.