Elisabeth Erle Borg blir Kommunalsjef for Oppvekst- og velferdsetaten

Elisabeth Erle Borg blir Kommunalsjef for Oppvekst- og velferdsetaten

Elisabeth Erle Borg, Steinkjer, er tilsatt som Kommunalsjef for Oppvekst- og velferdsetaten i Frosta kommune.
Elisabeth starter i stillingen 2. august.

Elisabeth Erle Borg er glad i tall og analyser, men opptatt av fortellinger og ikke bare tellinger. Jeg er systematisk og strukturert, og tror at årshjul og tidsplaner er gode verktøy for framdrift og gjennomføring. Planer alene skaper ingen ny felles praksis i kommuneorganisasjonen, det er om vi greier å sette planene i verk som avgjør om vi lykkes eller ikke, sier hun.  
 
Elisabeth gleder seg til å møte både ansatte og folkevalgte, og bli kjent med organisasjonen. 

Kommunedirektør Endre Skjervø sier han er veldig fornøyd med valget av Kommunalsjef. Vi får med dette en tydelig og strukturert leder med betydelig ledererfaring og solid erfaring fra oppvekstsiden. Elisabeth har siden 2013 vært rektor ved Beitstad skole. Hun har i tillegg masterutdanning i kunnskapsledelse. 

Vi hadde mange aktuelle søkere og vi valgte fra øverste hylle, sier Skjervø og forteller at det etter en omfattende prosess, med intervjuer og tester slutt ble Elisabeth som trakk det lengste strået. Vi får en topp motivert leder som har erfaring fra skole og oppvekst, men som ikke minst har betydelig ledererfaring på operativt og strategisk nivå, avslutter Skjervø.
      
Klikk for stort bilde