Drift av turistinformasjonen 2022

Drift av turistinformasjonen 2022

Kanskje akkurat DU blir turistvert på Tinghaugen sommeren 2022?

Søknadsfrist 10.05.2022

Vi søker en serviceinnstilt og engasjert turistvert som har interesse for Frosta som reisemål og kunnskap om bygdas muligheter og historie.  Du bør være over 18 år og gjerne ha erfaring fra slik virksomhet fra tidligere.

Frosta kommune søker etter driver/e av turistinformasjon på Tinghaugen i perioden 11106 – 14.08.22, samt gjerne øvrige helger i juni.  Dette kan organiseres som sommerjobb eller i kombinasjon med egen næringsaktivitet i lokalet som stilles til disposisjon.  Det kan gjerne legges opp til salg og enkel servering. 

Turistinformasjon er åpen hver dag mellom kl. 11.00 – 16.00.  Noe opplæring må påregnes før oppstart.  Vi ønsker faste aktiviteter på området i hele sommerperioden og er åpne for gode innspill.   Turistverten får varierte arbeidsoppgaver som service og informasjon til publikum, guiding, salg, formidle kontakt til reiselivsaktører og aktiv markedsføring av Frosta som reisemål gjennom nettstedet VisitFrosta.  


Frosta kommune dekker utgifter til husleie, strøm, forsikring, telefon og PC med internett via fiber.
Søknad, med en kort beskrivelse av hvordan du ønsker å profilere turistinformasjonen, Frosta som reisemål og egen virksomhet, sendes postmottak Frosta kommune

For nærmere opplysninger kontakt Torgunn Østbø, tlf. 97 98 40 46