Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Frosta kommune - Bolig og eiendom - Eiendom - Adressetildeling
Hopp til hovedinnhold

Adressetildeling

 

Kunngjøring 18.01.2018

Har du lyst å sette deg inn i hvilken adresseparsell du (og naboen) tilhører kan du besøke https://kommunekart.com/ og velge Frosta kommune i «Velg kommune» menyen.

På kartet vil en kunne skille adresseparsellene fra hverandre på fargen for veglinjen. Alt som har samme farge og som henger sammen i en veglinje – er en adresseparsell.

200 meter fra starten på adresseparsellen – vil det være en merkelapp, hvor identen til vegen står oppgitt med sorte typer – 5 siffer. Denne identen finnen en igjen i vedlegg «oversikt veier» som tekstlig beskriver hver adresseparsell og angir det vedtatte navnet med korrekt skrivemåte.

Sorte prikker over fargelagt veglinje vil vise hva som er definert som hovedtraseen til adresseparsellen. Veglinjer med samme farge - men uten sorte prikker – er dermed sideveger til adresseparsellen. Hver av de sorte prikkene ligger 100 meter fra hverandre – og vil bli benyttet som hjelpemiddel for tildelingen av husnummer etter avstandsprinsippet. (Les denne brosjyren om du ønsker å sette deg inn i hvordan vegadresser blir tildelt)

Disse kartografiske regler forteller dermed – hvilken adresseparsell det er snakk om, hvor den starter, hvor den slutter, hva som er hovedtrasee og hva som er sideveger.  

Administrasjonen er nå i gang med å legge inn tiltenkte husnummer til hvert adresseverdig bygg i kommunen. Disse vil også bli publisert i www.kommunekart.com – som grunnlag for høring av husnummertildeling - i slutten av februar.

Her kan du se brosjyren Informasjon om tildeling av vegadresser i Frosta kommune.

Brosjyre_Informasjon om tildeling av vegadresser.pdfBrosjyre_Informasjon om tildeling av vegadresser.pdf

Her kan du se oversikten over vedtatte veier:

Oversikt_veier.pdfOversikt_veier.pdf

 

Kunngjøring 04.01.2018

Annonse_retting i matrikkelent.pdfAnnonse_retting i matrikkelent.pdf

Oppdatert: 18.01.2018 12:07

 
Frosta Kommune
Alstad, 7633 Frosta. Telefon: 74808800. E-post: postmottak@frosta.kommune.no Org.nr: 944482253. Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Vinter: 08.00 - 15.30 / Sommer: 08.00 - 15.00 (Skifter:16.mai / 15.september) | Nettstedskart
Frosta Kommune
Alstad, 7633 Frosta. Telefon: 74808800. E-post: postmottak@frosta.kommune.no Org.nr: 944482253. Følg oss på Facebook Facebook