Ledig stilling som kontor og personalsjef

Søknadsfrist 15.03.2021

Frosta kommune søker en engasjert og kunnskapsrik kontor- og personalsjef med gjennomføringskraft og interesse for et spennende fagområde. Stillingen, som er en nyopprettet stilling, vil få en sentral plass i Frosta kommunes strategiske ledergruppe og vil i tett samarbeid med kommunedirektøren være med å videreutvikle kommuneorganisasjonen.

Vår nye kontor- og personalsjef vil inneha en aktiv rolle overfor ledere i kommunen. Du vil få ta del i den overordnende organisatoriske utviklingen av en offensiv kommune og samtidig være en operativ ressurs og trygg støttespiller til våre ansatte.

Vi ønsker oss en leder med gode samarbeidsevner og solid erfaring/kompetanse. Du må ha god rolleforståelse, være god i relasjoner, opptatt av faget HR og trives i et løsningsorientert miljø.

• Resultat- og personalansvar for stabsavdelingen
  • Fagansvar innen HR, HMS og partssamarbeid
  • Utøve lederstøtte til organisasjonen innen eget fagområde
  • Bistå i arbeidet med å utvikle organisasjonen
  • Ivareta og videreutvikle organisasjonskultur
  • Kvalitets- og kompetanseansvarlig

Ønskede kvalifikasjoner

• Høyere relevant utdanning. Lang og relevant erfaring kan i særskilte tilfeller kompensere for manglende formell utdanning.
  • Ledererfaring vil være fordel
  • Erfaring med HR-/personalarbeid, fortrinnsvis med kjennskap til offentlig virksomhet
  • Ønskelig med juridisk kompetanse
  • God digital kompetanse
  • God norsk muntlig og skriftlig framstillingsevne

Personlige egenskaper

• Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Nytenkende og innovativ
  • Serviceinnstilt og fleksibel
  • God relasjonell kompetanse i møte med medarbeidere og ledere i organisasjonen
  • Personlig egnethet vil vektlegges

• En sentral plassering i ledelsen av en spennende kommune
  • Spennende arbeidsoppgaver med stor påvirkningsmulighet
  • Gode lønns- og arbeidsvilkår
  • Kommunal pensjons- og forsikringsordning

Nærmere spørsmål om stillingen kan rettes til Avantas ved Christian Ingebrigtsen tlf 474 62 547 eller kommunedirektør Endre Skjervø tlf 477 86 947. Avantas tar om ønskelig imot uformelle henvendelser konfidensielt overfor oppdragsgiver.

Det vil utarbeides offentlig søkerliste. Søkere kan be om at søknaden unntas offentlighet. Det må i så fall gis en begrunnelse for dette i søknaden. Iht offentlighetslovens § 25 kan opplysninger om søkeren bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste. Søkere som ev. ber om unntak fra offentlighet vil bli kontaktet særskilt dersom nærmere begrunnelse ikke automatisk fyller kriteriene.

Søk på stillingen