Frosta kommune - Aktuelt - Søke barnehageplass

Søke barnehageplass

Søknadsfrist for å få plass fra august 2019 er 1. mars 2019.

BARNEHAGEPLASS BARNEHAGEÅRET 2019/2020

Det er felles og samordnet opptak for alle barnehagene på Frosta. Dette omfatter følgende barnehager:
Borglia barnehage (kommunal)
Espira Juberg gårdsbarnehage (privat)
Kvamtoppen barnehage (kommunal)

Det samordnede opptaket innebærer at:
• Felles søkeportal gjelder for alle barnehagene.
• Opptaket skjer i felles møter der alle styrerne deltar.
• De som står på venteliste og som ikke ønsker å endre sitt ønske behøver ikke å søke på nytt.
• De som ønsker endret plass må søke på nytt.
• De som har plass i dag og som ikke skal endre denne, søker ikke på nytt.
• De som har plass på barnehagene Solvang og Folkheim behøver ikke søke på nytt dersom de ønsker overflytting til Kvamtoppen barnehage og ønsker samme antall dager som de har plass i dag.

Opplysninger om barnehagenes åpningstider, vedtekter m.m. finner dere her

Hjelp til å fylle inn opplysninger kan dere få ved å henvende dere til barnehagene v/styrer. Vi gjør oppmerksom på at på grunn av at overgang til ny portal er noe forsinket, er ikke alle opplysninger oppdatert. Opplysninger om antall barn i barnehagene samt antall barn per voksen er derfor ikke riktig.

Det kan forventes svar i løpet av uke 10.

For at retten til barnehageplass skal gjelde for barnehageåret 2019/2020, må søknad være sendt innen fristen for hovedopptaket. Retten til barnehageplass gjelder for barn som fyller ett år senest innen utgangen av november det året det blir søkt om barnehageplass.

Dersom det er ønskelig å besøke barnehagene, ta kontakt med den enkelte barnehage.

Du søker i vår barnehageportal. Du velger oppstartsmåned og barnehage før du logger deg inn for å fylle inn resten av søknaden. Husk å ha MinID eller BankID klar før du søker.

Vi gjør oppmerksom på at det er Chrome som må benyttes som nettleser når du skal søke barnehageplass. Det er dessverre ikke mulig å komme inn på skjemaet ved bruk av Safari eller Internet Explorer.

Her finner du søknadsskjema og informasjon om søknadsprosessen

Oppdatert: 22.02.2019 12:10